T: +386 (0)7 499 47 76 SLO HR
Prijava na e-novosti

Za primanje poruka o posebnim ponudama i drugim novostima tvrtke LAGEA d.o.o. molimo da unesete i potvrdite e-mail adresu na koju želite primati obavijesti:

Internetna trgovina
Posjetite našu internetnu trgovinu
pohistvo.enakupi.com
http://pohistvo.enakupi.com

Lateks madraci

Posebna svojstva lateks otkrili su Indijanci iz Centralne Amerike, davno prije Kristofora Kolumba.

Dunlop je 1928 godine razvio postupak proizvodnje lateks madrca iz lateksovog mljeka. Proizvodnja prvih lateks madrac počinje davne 1930 godine, bili su sastavni dio opreme prekomorskih brodova Queen Mary.

Danas se največi dio kaučuka dobiva na plantažama JI Azije. Lateks je prirodan, biološko razgradljiv materijal. Lateks madraci napravljeni su od više zonske jezgre i zbog toga su točkovno prilagodljivi cijelom tijelu.

Karakteristična struktura prirodnog lateksa s otvorenim porama omogučava otjecanje vodene pare, održava tijelo suhim i spriječava nastanak pljesni i mikroorganizama i zato imaju antialergijske i antibakterijske osobine. Zbog toga su primjereni za osobe koje imaju problema s alergijama i astmom, posebno u kombinaciji s navlakama koje se peru na 95 stupnjeva C.

Za lateks madrace veoma je važna podloga na koju ide madrac. Preporučuje se istovremeni odabir podnice, koje imaju što elastičnije letvice.

Više na 100% prirodnog lateksa Innergetic, možete pročitati na www.innergetic.com

KUPI PROIZVODE