T: +386 (0)7 499 47 76 SLO HR
Prijava na e-novosti

Za primanje poruka o posebnim ponudama i drugim novostima tvrtke LAGEA d.o.o. molimo da unesete i potvrdite e-mail adresu na koju želite primati obavijesti:

Internetna trgovina
Posjetite našu internetnu trgovinu
pohistvo.enakupi.com
http://pohistvo.enakupi.com

Jastuci

Još u vrijeme Renesanse jastuci su bili neophodni za krevete. Današnja istraživanja jastuka daju važno mjesto zdravom spavanju, vrlo su korisni protiv grčeva, bolova u leđima i

Vrat se sastoji od sedam kraželjaka koji stvaraju najosijetljiviji dio kralježnice. Od sedam kralježaka, šesti kralježak je najviše osjetljivo na ozljede. Zato je važno, da glava i vratni dio kralježnice imaju kvalitetnu podporu. Oni koji se ujutro bude s bolovima moraju se pitati, ne samo dali spavaju na dobrom madracu, več i dali imaju dobro izabrani jastuk.

Pravilan odabir jastuka može spriječiti nastanak bolova, tj. ako več postoje mogu se ublažiti. Anatomsko pravilan položaj glave možemo dobiti kada je prostor između glave i ramena u cjelosti podprt a kralježnica leži u svom prirodnom položaju (ne smije biti iskrivljena uzgoru i nizdolu), kod ležanja na boku ili leđima. Pri odabiru jastuka važna je fizička kostrukcija i starost pojedinca.

KUPI PROIZVODE