T: +386 (0)7 499 47 76 SLO HR
Prijava na e-novosti

Za primanje poruka o posebnim ponudama i drugim novostima tvrtke LAGEA d.o.o. molimo da unesete i potvrdite e-mail adresu na koju želite primati obavijesti:

Internetna trgovina
Posjetite našu internetnu trgovinu
pohistvo.enakupi.com
http://pohistvo.enakupi.com

O poduzeću

Lagea je bila osnovana 1992 godine. Od samog početka je naša osnovna djelatnost interijer i skrb za unutrašnje uređenje stambenog prostora. Kroz dugogodišnju aktivnu prisutnost na tržištu smo razvili više različitih tipova ležišta koje tržimo pod vlastitim zaštićenim robnim znakom. Novost zadnjih godina našeg djelovanja je široka paleta različnih tipov lateks ležišta, ležišta iz hladno valjane pjene te posteljnih podnica i jastuka. Danas pored široko razvijene veleprodaje, prisutni smo u svim većim trgovinama u Sloveniji, imamo i svoj salon namještaja i spavaći studio u Brežicama. Aktivni smo također i pri opremanju studentskih domova,hotela i domova za ostarjele.

Tako ćete u našoj ponudi, pored madraca naći spavaće sobe, dječje sobe, dnevne sobe, uredski namještaj,kuhinje, klubske stoliće, sjedeće garniture i ostalo. Naše poduzeće je generalni uvoznik za Sloveniju i Hrvatsku cjelokupnog proizvodnog programa najvećeg francuskog proizvođača namještaja, Gautier.

Mišljenja smo, da prije svega naše zadovoljstvo onim što radimo je imalo i ima presudan utjecaj na naše stranke i njihovu odluku da svoj poslovni put i razvoj povežu s našim.

KUPI PROIZVODE