T: +386 (0)7 499 47 76 SLO HR
Prijava na e-novosti

Za primanje poruka o posebnim ponudama i drugim novostima tvrtke LAGEA d.o.o. molimo da unesete i potvrdite e-mail adresu na koju želite primati obavijesti:

Internetna trgovina
Posjetite našu internetnu trgovinu
pohistvo.enakupi.com
http://pohistvo.enakupi.com

Madraci od hladno oblikovane pjene

MADRACI OD PJENE I MEMORI PJENE

AQUATECH je registrirana trgovačka marka inovativnih proizvoda napravljenih od pjene.
Upotreba vode u proizvodnom procesu osigurava nastanak milijon malik rupa kroz koje kruži zrak i spriječava nastanak vlažnih džepova. Svaka jezgra prije upotrebe ide kroz poseban manganov postupak, koji još bolje otvara prirodno nastale sače, s kojima dodatno povećava zračnu protočnost, mekoću i elastičnost koja madracu daju maksimalnu ergonomiju.

Jezgre naših madraca od pjene podupiru tjelo tj. prilagođavaju se tijelu ravnomjernim raspoređivanej pritiska na ramena, gornji donji dio leđa, nožni dio tjela. Bez obzira koliko puta promijenimo položaj tijeklom spavanja svaki naš gib u potpunosti prati pjena. Madraci od pjene su antalergijski i antibakterijski, garantiraju veliku prozračnost, dug životni vijek i lako se uzdržavaju.MEMORI PJENA

Memori pjena je pjena visoke specifične gustoče, koju je NASA razvila za svoje astronaute. Memori pjena ima svojstvo da velike pritiske jednakomjerno razdjeli po površini. Reagira na toplotu pa je pri niskim temperaturama tvrđa, na visokim mekša. Prilagođava se tjelesnoj temperaturi pa pruža našem tijelu potporu u leđnom djelu, i time pospješuje krvotok.

Madrace od memori pjene preporučamo osobama koje imaju problema s alergijama. Madraci, koji imaju ugrađenu memori pjenu preporučljiva su osobama koje imaju astmu i imaju problema s alergijama, zato što je materijal antibakteriološko obrađen i s time spriječava nastanak pljesni i mikroorganizama.

KUPI PROIZVODE