T: +386 (0)7 499 47 76 SLO HR
Prijava na e-novosti

Za primanje poruka o posebnim ponudama i drugim novostima tvrtke LAGEA d.o.o. molimo da unesete i potvrdite e-mail adresu na koju želite primati obavijesti:

Internetna trgovina
Posjetite našu internetnu trgovinu
pohistvo.enakupi.com
http://pohistvo.enakupi.com

Džepićasti madrac Soja Ergo

Je vrhunska vzmetnica z žepkastimi vzmetmi (400 vzmeti pri dimenziji 90 x 200). Ležišče je izdelano iz vrhunskih materialov, pri katerih je poudarek na dodanih naravnih materialih in inovativnih rešitvah pri izdelavi jedra, ter prevleke.

Spominska pena se poda pod vplivom telesne toplote in tako zagotovi popolno podporo in zmanjšuje telesni pritisk na mestih, kjer telo pritiska na podlago. To blagodejno vpliva na krvni in limfni obtok. Kombinacija spominske pene in žepkastih vzmeti je tako popolna kombinacija in odgovarja na vsak premik telesa po spalni površini tekom počitka. Koncept ležišča je, da ima telo v vsakem trenutku popoln stik s podlago.

DIMENZIJE: 80x190 cm, 80x200 cm, 90x190 cm, 90x200 cm, 120x190 cm, 120x200 cm, 140x190 cm, 140x200 cm, 160x190 cm, 160x200 cm, 180x190 cm in 180x200 cm.

Jedro ležišča sestavljajo žepkaste vzmeti, na katere na obeh straneh nalega pena EOS, ki je patentirana inovativna različica pene, katera je zasnovana s posebnimi postopki in je zato izredno čvrsta in se težko deformira, hkrati pa je zelo zračna.

Na eni strani na EOS nalega hladno valjana pena na sojini osnovi, na drugi strani pa na EOS nalega spominska pena visoke specifične gostote na sojini osnovi.
Zato ima ležišče tudi oznako Eco-friendly.

Posebnost ležišča je tudi v tem, da lahko izbirate med štirimi vrhunskimi posebej zasnovanimi in patentiranimi prevlekami:

1. Bielastic e Medicott - antialergijska prevleka iz posebej prečiščenega Medicott bombaža, katera je zelo primerna za alergike, ali samo za ljudi, ki imajo radi zelo čisto spalno okolje, saj je prevleka pralna na 95°C

2. Space fabric - posebej patentirana prevleka, ki je zelo zračna in vzdržuje optimalno temperaturo in vlažnost, saj zaradi svoje posebne strukture omogoča prost pretok zraka. Pralna na 60°C.

3. 4 Stagioni(4 letni časi) - Prevleka, ki jo lahko obračate, glede na letni čas, saj ima zadrgo na notranji in zunanji strani. To pa zato, ker je polovica površine polnjena s čistim bombažem, druga polovica prevleke pa je polnjena z deviško volno in zato prevleko glede na letni čas le obrnete.

4. Memory e Poly-Lyocell - V prevleko je kot polnilo všita spominska pena na sojini osnovi, prav tako pa so v prevleko vtkana poly-lyocell vlakna, katera vzdržujeta spalno okolje zračno in čisto, prav tako pa dajeta naraven občutek. Prevleka je pralna.KUPI PROIZVODE