T: +386 (0)7 499 47 76 SLO HR

Drvene podnice (latoflex) Top Ergomovie motorizirani

Top podnica je nova i ima revolucionarni motorni sistem. Motori su dio unutarnje strukture podnice i ne vide se. Dizanje uzglavja i uznožja je usklađeno. Četiri okretna členki omogučavaju kontrolu pet različitih zona udobnosti. Osobine koje svrstavaju TOP u ozbiljne unikatne motorne podnice su izuzetno tih motor i izuzetna čvrstina vodilica. Motor zajedno s konstrukcijom ne prelazi debljinu od 99 mm. TOP podnica ima zračne amortizere. Elastičnost i visoka kvaliteta proizvoda su garancija čvrstine, trajnosti i bešumnosti. Sve zone ugodnosti djeluje usklađeno i s tim podupiru različite djelove tijela.

DIMENZIJE: 80x190 cm, 80x200 cm, 90x190 cm, 90x200 cm

Krevet nije pod električnim naponom. Transformator i daljinski upravljač nalaze se van kreveta. 24V niski napon je pokrenut sam onda kada pritisnemo upravljač. U nedostatku struje može se ručno regulirati. Crvena letvica označava visoko kvalitetan proizvod i jamči poznato podrijetlo materijala.

TOP podnica je u cijelosti napravljena od ekstra debele (35 x 60mm) višeslojne bukve pod kutem od 45° i kutnim pločicama od prirodnog drva s elegantno inkliniranimi ugaonim profilom. Garantira čvrstoču, izdržljivost i bešumnost.

Posebna 7 slojna bukvena letvica napravljena je od neovisnih ploča sušene bukve, proizvode se u paru na blažilnikih s amortizerima, održavaju se s prirodnim voskom, koji je proizveden od materijala koji ne šteti okolišu.

Regulator dozvoljava neovisno prilagođavanje pojedinačnim letvica, beskonačno brojnih položaja tvrdoće u skladu s vašim potrebama.

Najnapredniji današnji sistem

Synchroflex® je podnica od bukve vezanog drva najveće kvalitete, napravljena na osnovi visoko-tehnološkog sistema, realizirana isprobana. Rezultat je brojnih istraživanja na području ergonomije. Danas predstavlja najnapredniji sistem, sposoban osigurati maksimalan odmor.

Podnica i njena čvrstoča

Upotrebljava se vrlo sofisticirani pokretni mehanizam na cijeloj površini podnice. Sistem dozvoljava da se dva opružna uloška pokreču neovisno jedan o drugom. Djeluju usklađeno tako da ako pritisnete na sredinu djeluju oba, a ako pritisnete na određenoj strani, djeluje sam opružni uložak koji je pod pritiskom. (Synchroflex ® sistem). Na takav način podnica ne daje osiječaj pada niz rub.

SYNCHROFLEX EFEKT – ako je modul spušten na jednoj strani, cijela površina koju zahvača modul usklađeno se spušta po cjeloj dužini.

Slobodno kretanje bez smetnji

Členki Synchroflex® sistema su izvanredno gibljivi i neovisni. Izvanredno dobro se prilagođavaju letvicama i istovremeno zbog stalnog pritiska tijela na krevet imaju odličnu gibljivost. Čelićne opruge, lako se mijenjaju bez upotrebe alata, postoje u tri različite tvrdoće i s elastičnom memorijom. Mogu se podešavati 40 mm visoko,tako da su primjerene za sve tipove kreveta.

Synchroflex® motorno letveno dno omogučava s 4 členki i 5 samo-pokretnih da se dijeli, prilagodljivost velikog broja različitih položaja. U kompletu se nalaze motorna naprava s niskim-naponom, s kojom je moguče podesiti uzglavlje i uznožje po vlastitom izboru.

KUPI PROIZVODE