T: +386 (0)7 499 47 76 SLO HR
Prijava na e-novosti

Za primanje poruka o posebnim ponudama i drugim novostima tvrtke LAGEA d.o.o. molimo da unesete i potvrdite e-mail adresu na koju želite primati obavijesti:

Internetna trgovina
Posjetite našu internetnu trgovinu
pohistvo.enakupi.com
http://pohistvo.enakupi.com

Bambus

Bambusova vlakna su stolječima stari tradicionalni ekološko čist materijal, koji se uspješno koristi u industriji spavanja. Mekši od pamuka, jači od sintetičkih vlakna, na dodir bambusa razvija se osjećaj kontakta s svilom, koja mekano obavija vaše tijelo. Prirodni, antibakterijski (bambusovo vlakno ne sadrži kemijske supstance) materijal koji je okolini i tijelu naklonjen. Sa svojim osobinama pomaže prirodnom procesu: u ljetnim mjesecima hladi, suši i odklanja neugodan miris tijela, u zimskim mjesecima grije spavači prostor, i tijelu daje ugodnu temperaturu.

Bambus po svojoj udobnosti i mekoći je prirodno vlakno s odličnim osobinama, najmanje 5000 godina se prerađuje za tkanine i odjeću. Manifattura Falomo upotrebljava ga za navlake madraca, odličan je vodič topline koja dolazi iz tijela. Pamuk održava kožu hladnom, apsorbira tekuće tvari, koje isparavaju iz tijela i potom ih pušta nazad u okoliš.

Specijalne obloge stimuliraju emitiranje infracrvenih zraka na frekfrenciji, koje tijelu pomažu održati optimalnu mikroklimu pod pokrivačem, pomažu boljem krvotok, prazne negativne ione u okoliš. Negativni ioni neutraliziraju negativni upliv pozitivnih iona na naše tijelo, koji se skupljaju usljed djelovanja električne instalacije, računalnika, klima uređaja, građevinskog materijala, laka i drugih štetnih utjecaja.

Rezultat je odmoreno tijelo i trijezan um.

KUPI PROIZVODE