T: +386 (0)7 499 47 76 SLO HR
Prijava na e-novosti

Za primanje poruka o posebnim ponudama i drugim novostima tvrtke LAGEA d.o.o. molimo da unesete i potvrdite e-mail adresu na koju želite primati obavijesti:

Internetna trgovina
Posjetite našu internetnu trgovinu
pohistvo.enakupi.com
http://pohistvo.enakupi.com

Physioclima

Physio-Clima novi je standard za reguliranje vlažnosti i toplotnu izolaciju, patentirano od strane Manifatture Falomo, koji osigurava mikro klimu tokom cijele godine. U kombinaciji s viskoelastičnom pjenom je visoko termalno provodna. U svojoj strukturi ima puno otvorenih pora i u kombinaciji s volumetrijskim 3D umetkom osigurava stalan protok zraka. Konstantan protok zraka spriječava formiranje vlažnih džepov, koji bi se desili zbog tijelesnog izlučivanja vlage.

Volumenska trodimenzionalna tkanina

Inovativni proizvod sa zračnim kanalima ima svojstvo da jednakomjerno rasporedi višak tijelesne topline. Vodene pare poniraju kroz podlogu i zahvaljujuči tankoj podlogi tvore pregradu između tijela i zone vlažnosti.

Tajna Physioclima sistema je u tri dimenzije:

  • Maksimalna zračna propusnost
  • Maksimalna kontrola vlažnosti
  • Maksimalna toplinska izolacija
  • Maksimalna udobnost

Veliki broj ljudi se pita koliko dobro spavaju na svojem madracu. Ergo-chec proces identificira prekomjerne točke pritiska između tijela i madraca. Slabi madrac je razlog za brojne neugodnosti kao što su glavobolja, bolovi u vratu, bolovi u zglobovima, bolovi u leđima te slaba cirkulacija.

Unutarnji uložak kod večine lateks madraca i madraca od pijene napravljen je isključivo od »Dormi Fresco« materijala, koji uvijek ostane suh. »Dormi Fresco« spriječava nastajanje vodene pare i supstancija, koje se oslobađaju znojenjem kože.

Pamuk potpuno apsorbira fiziološku rastopinu, a u međuvremenu »Hydrofast« sistem ne propušta vlagu kroz tkaninu i omogučava brže ishlapljivanje i očuvanje suhe i zdrave klime.

KUPI PROIZVODE