T: +386 (0)7 499 47 76 SLO HR
Prijava na e-novosti

Za primanje poruka o posebnim ponudama i drugim novostima tvrtke LAGEA d.o.o. molimo da unesete i potvrdite e-mail adresu na koju želite primati obavijesti:

Internetna trgovina
Posjetite našu internetnu trgovinu
pohistvo.enakupi.com
http://pohistvo.enakupi.com

Vuna

Manifattura Falomo za svoje proizvode upotrebljava samo vunu, sa poznatim podrijeklom. Dokaz tome je znak Woolmark® na svim proizvodima Manufattura Falomo, koji je simbol za najkvalitetniju runsku vunu. Vuna se dobiva od životinja uzgajanih na otvorenom. Zbog toga je bolje odporna i zbog načina na koji su ovce uzgajane zdrava. Čista vuna je za razliku od kemijskog procesa ručno oprana, oprezno obrađena i pravilno složena. S takvim tretiranjem vuna doživi deset godina više. Veoma važno je da samo vuna ima prirodne antibakterijske osobine.

Vuna je oblikovala povijest madraca, sa svojom mogučnošću apsorbacije i do trečine osobne težine. U mogučnosti je ispustiti vlagu, ako je potrebno a da ne čutimo. Kao sloj na jezgri gradi aktivnu toplotu, blagotvorno djeluje na cirkulacijc krvi i termalne razlike između kože i okoline. U tom slučaju koža ostane suha i zaštičena od vručine i zime. Takvi razmijeri su dobri i preporučljivi osobama koje imaju reumatske probleme.

KUPI PROIZVODE