T: +386 (0)7 499 47 76 SLO HR
Prijava na e-novosti

Za primanje poruka o posebnim ponudama i drugim novostima tvrtke LAGEA d.o.o. molimo da unesete i potvrdite e-mail adresu na koju želite primati obavijesti:

Internetna trgovina
Posjetite našu internetnu trgovinu
pohistvo.enakupi.com
http://pohistvo.enakupi.com

Medicott

Danas večina kupaca pozna visoko cijenjen Medicott, antialergijsku navlaku. Mnogo poznatih tvornica, koje proizvode madrace uspiješno upotrebljavaju Medicott.

Trgovačka marka Medicott je rezultat inovativnih tretmana na pamučnoj tkanini, koja spriječava nastanak pljesni i razvoj grinja. Medicott je navlaka kod koje se ne upotrebljavaju antibakterijske supstance ili sredstva protiv pljesni. To je poseban ekstracijski proces pri kojem se iz pamuka uništavaju supstance, koje omogučavaju nastanak pljesni i bakterija. Nedostatak pljesni drastično smanjuje širenje grinja. Gdje nema grinja nema ni izmeta koji je večinom odgovoran za alergije. Medicott održava svoj efekt i onda kad se pere, zato što nije kemijski napravljen. Napravljen je tako da izdrži pranje na visokom stupnju (i do 95°C)bez upotrebe praška. To je važno, zato što pljesan preživi više od jednog sata pri pranju na 60°C.

Medicott silver je nova navlaka sa svim karakteristkama kao medicott te ima dodatne osobine srebrnih vlakna. Medicinske i terapeutske kvalitete srebra su poznate več tisučlječima. Danas se srebro upotrebljava u različite namjene u bolnicama i medicinskim ustanovam po cijelom svijetu. Medicott spriječava nastanak opasne pljesni u vlažnim sredinama. Medicott je ekološko besprijekoran i ne sadrži pesticide.Medicott je napravljen u skladu s zahtijevima prirode i s niskim troškovima upotrebe energije. Medicott zadržava svoju učinkovitost i nakon dugotrajne stalne upotrebe. Medicott se pere u perilici na 95°C.

Medicott Plus:

  • Prirodne antialergijske i antibakterijske osobine.
  • Smanjuje brojne bakterije, neutralizira amonijak i spriječava neugodan miris.
  • Čuva toplotu zimi, svježinu ljeti.
  • Čuva vlažnu mikro-klimu, što znači, da omogučava neprestani prijenos vlage vani.
  • Prirodna zaštita protiv elektromagnetskih valova pouzročenih s prirodnim tokovima ali i s kučnim aplikacijama.
  • Smanjuje bolove u donjim udovima.
  • Testiran do 250, pere se na 95°C.
KUPI PROIZVODE