T: +386 (0)7 499 47 76 SLO HR
Prijava na e-novosti

Za primanje poruka o posebnim ponudama i drugim novostima tvrtke LAGEA d.o.o. molimo da unesete i potvrdite e-mail adresu na koju želite primati obavijesti:

Internetna trgovina
Posjetite našu internetnu trgovinu
pohistvo.enakupi.com
http://pohistvo.enakupi.com

Viscoelastic

Viscoelastic pjena osigurava raspodjelu pritiska.

Osobina Viscoelastic-a je da se poda pod utjecajem tjelesne topline. Podloga od viscoelastične pjene osigurava podporu u predjelu kralježnice i time pospješuje krvotok. Viscoelasticčni madrac u predjelu, gdje su lakat i bok pomaže tako da se ujutro ne budite u bolovima od ležanja.

Viscoelastic pjena odlična je za osobe koje trpe bolove u leđima.

Madraci su bili testirani na osobama koje su zdrave i u dobroj formi i onima koje trpe bolove u leđima ili zbog slabe cirkulacije. U oba slučaja madrac se pokazao kao izvanredno kvalitetan proizvod. U skupini gde su bile zdrave osobe opazio se napredak u kvaliteti spavanja. U skupini gdje su osobe koje trpe bolove, osobito se pokazao napredak kod onih koji imaju problema u leđnom dijelu.

Probajte i vi ...

Pritisnite nekoliko sekundi prst na ruku. Dio koji ste pritiskali prstom postat će svijetliji na par sekundi. To je znak da imate slabu cirkulaciju. Ista stvar se dogodi tokom noći onom dijelu tijela, koji je izložen nedostatku kvalitetnog madraca.

KUPI PROIZVODE